Relakaga lõigutud

Asjad ei läinud nii nagu lootsin.

Vaatasin küll Youtube’ist 5 minutit videot, aga seal see kivipind niimoodi kärssama ei läinud. Loomulikult mul oli suvaline lõikeketas ka. Ma isegi ei mäletanud, kus ma selle saanud olin ja mille jaoks ta oli. Ilmselt see oli see ketas, mis masinaga kaasas oli. Kuigi ma ei mäleta, kas tal oligi midagi kaasas.

Igatahes ma mõtlesin jälle tunnetega, et no mis valikud mul on kui tahan tööga pihta hakata. Teen siis juba lõpuni. See relakas tegi jubedat haisu ja lõikas ainult soone sisse, hiljem asetasin soonekoha kiviservale ja õrnalt toksisin haamriga ja pooleks ta läkski, küll aga mitte sirgelt.

Algus oli tegelikult positiivne, nimelt ma ei teadnud, kuidas oleks turvaline neid lõigata, need on ju pisikesed plaadid. Ja siis meenus see kivikolakas, mis oli peidetud mu elektripliidi sisse. Nimelt mõni aeg tagasi, kui remondiga pihta hakkasin oli vaja köök vanadest asjadest puhtaks saada. Elektripliidi ahi oli juba aasta aega katki ja keraamilise pliidi klaasil oli pikk pragu juba 10 aastat tagasi tekkinud, jah ääretult vana pliit, mida oli 2-3 korda parandatud isegi. Seega otsustasin, et nüüd on aeg talle lõpp peale teha, ma lammutan ta väiksemateks juppideks, sest nii on kergem õue viia.

Ja siis ma avastasingi kivi pliiti seest ja jätsin alles, kuna mine tea 😄

Kivi leidis eesmärgi 🙂 plaadid teipisin kinni enne lõikust

Nagu mu ebaõnne pildil näha, on osad plaadid ilusamad, ma puhastasin köögisvammiga ja hõõrusin liivapaberiga seda tahma maha. Usun, et silikooniga saab selle ebaõnne ära katta ja elu läheb edasi.

Järgmisel korral, ma hangin endale korraliku lõikuri. Seekord tõesti mõtlesin, et aga mul on ju kõikvõimas relakas, milleks nii palju asju osta ühe pisikese töö jaoks.

Näpp katki

Kahjuks suure lihvimise ja puhastamise käigus muutus korraks sõrm punaseks. Ilma, et ma oleksin midagi tundnud, olin arvatavasti mingi kivikilluga sõrmele pisikese prao teinud. Sellest siis õpetus, et ka kindaid võiks kanda.

Nii mu töötuju veidi raugeski ja asusin kirjutama, sest ma ei kannata verd, kõhus läheb kõik keerlema ja nõrk hakkab olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *